Software til din 3D printer

3D Printer Software

Skal du have den bedste software til din nye 3D printer, så skal du selvfølgelig være opmærksom på de tilgængelige muligheder. Gør du dig nogle grundige overvejelser, så kan du finde en 3D printer software, der stemmer overens med dine krav og behov.

Cura 3D Printning Slicing Software

Cura 3D Printning Slicing Software er en open-source software, som flere og flere personer vælger at arbejde med. Det er en software, som byder på et utal af muligheder – og desuden er ganske gratis. Denne software er hovedsageligt tilegnet øvede og erfarne, som naturligvis er i besiddelse af en 3D printer. Der er samlet set 200 indstillingsmuligheder med Cura 3D, hvorfor man aldrig vil føle sig begrænset.

Cura 3D Printning Slicing Software betragtes som en af verdens mest avancerede softwares. Du vil bl.a. opleve følgende med denne software:

• 200 indstillingsmuligheder (opnå et perfekt resultat)
• Støttet af et globalt netværk af certificerede servicepartnere
• Udskriv flere objekter på én gang med forskellige indstillinger for hvert objekt
• Understøtter STL, 3MF og OBJ filformater
• Det er helt gratis at downloade

Sådan bruger du Cura 3D Printning Slicing Software

Det er forholdsvis simpelt at arbejde med Cura 3D Printning Slicing Software, hvor man blot skal følge nogle enkelte steps. Har du investeret i en 3D printer, og har du downloadet den ønskede software, så kan du gå i gang med at 3D-printe. Du skal blot følge disse steps:

1. Design et objekt i 3D (STL, 3MF eller OBJ)
2. Importér din 3D-model i Cura (se det, skalér det og justér indstillinger. Gem det til dit SD-kort)
3. Indsæt SD-kortet i din Ultimaker, klik print og gør din drøm til virkelighed.

Vil du stifte bekendtskab med denne software til din 3D printer, så kan du downloade det allerede i dag. Er det imod forventning ikke noget for dig, så kan du glæde dig over, at det er omkostningsfrit at teste det.

Simplify3D 3D printer software

1.299,00

Gå til produktet »

Simplify3D er ligeledes en 3D printer software, som man bør stifte bekendtskab med i sin søgen efter den bedste software. Simplify3D er uden sammenligning den mest populære software til 3D printere. Det er en betalt software, som præsenterer dig for en hel verden af spændende muligheder.

Simplify3D beskrives også som en alt-i-én 3D printer software, fordi den opfylder ethvert behov. Listen over funktioner er meget lang og omfatter bl.a. følgende:

• Uovertruffen printkapacitet
• Intelligente støttestrukturer (du kan selv angive, hvor dine støttestrukturer skal være placeret)
• Opnå en utrolig udskriftskvalitet
• Én indstilling for hver 10mm (bestem de optimale udskriftsindstillinger)
• Animeret udskrift (præcise visninger giver dig mulighed for at identificere forbedringsområder, før du påbegynder udskrivningen.
• Avanceret udskrivning af flere dele

En af de helt store fordele ved denne 3D printer software er, at den(næsten) kan bruges af alle. Følger du de få instrukser, så kan du hurtigt blive komfortabel med Simplify3D, som kan købes til en yderst fair pris. Selvom det ikke er en gratis version, så kan du glæde dig over, at pengene er givet godt ud.

Download Simplify3D til disse enheder

Simplify3D kan downloades til langt de fleste enheder. Er du i tvivl om, hvorvidt denne software er kompatibel med din enhed, så kan du kigge nærmere på nedenstående liste:

• Windows
• Mac OS X
• Linus Systems

Vigtigheden af den rigtige 3D printer software

Man bør aldrig undervurdere vigtigheden af den rigtige 3D printer software, da det kan have afgørende betydning. Skal du gøre dine idéer til virkelighed, så er det alfa omega, at din software understøtter de funktioner, du har brug for. Før du vælger den ønskede software, bør du danne dig et overblik over de forskellige muligheder, som du kan sammenligne på kryds og tværs.

Er 3D-printning en ny verden for dig, så bør du vælge en 3D printer software, der kan bruges af nybegyndere. Du kan altid opgradere til en mere avanceret software på et senere tidspunkt.